Popular Posts

Aku Stress Giler

Posted by Budak Nakal on Tuesday, May 1, 2012

Aku Stress Giler


Genius : Cara Orang Pakistan Membawa 6 - 8 Orang Dewasa Dengan Motor (Gambar)

Posted: 01 May 2012 08:48 AM PDT

Cara Orang Pakistan Membawa 6 - 8 Orang Dewasa Dengan Motor
Ini cara mereka sekiranya terdesak. Tetapi ingin jangan cuba cara ini di Malaysia. 


Cool : Promise Tamang Phan, Gadis Mampu Menjadi Semua Watak Dengan Make-Up (12 Gambar)

Posted: 01 May 2012 08:44 AM PDT

Promise Tamang Phan, Gadis Mampu Menjadi Semua Watak Dengan Make-Up
Gadis ni dari Nepal mampu membuat pelbagai watak yang dia ingin hanya menggunakan make-up. Kini dia telah menjadi sensasi di internet kerana bakatnya. 

#1 : gambar sebenar Promise

OMG : Potong Rambut Menggunakan Api (3 Gambar)

Posted: 01 May 2012 06:55 AM PDT

Seorang lelaki, Pietro Santoro mempunyai teknik khas memotong rambut, bukan dengan menggunakan gunting atau mesin, sebaliknya dengan menggunakan api! Korang berani nak cuba?


p/s : Macam ni pun ada ke? Mesti bau semerbak punye lah.. 

Sumber : Here


Cool : Arca Mumia Menggunakan Burger McDonald's (4 Gambar)

Posted: 01 May 2012 06:30 AM PDT

Rasenye semua orang yang bace blog ni mesti pernah makan McD kan? 

Seorang artis, Ben Campbell sanggup mengeluarkan duit poket nya sendiri sebanyak $200 bagi membeli burger McDonald's hanya untuk membuat arca mumia ini. 

Hal ini kerana beliau ingin membuktikan bahawa McDonald's tidak lagi membuat makanan semata-mata, namun telah membuat satu medium untuk sebuah arca yang mengerikan.

Di sini, beliau telah mencampurkan burger-burger tersebut dengan sedikit resin bagi membuktikan kepada dunia bahawa makanan McDonald's penuh dengan bahan pengawet dan secara literal nya, mampu bertahan untuk satu tempoh yang lama..


P/s : Amacam? Ada dapat kesedaran sikit tak? Tak kot.. McD sedap la.. hehe

Sumber : here




WTF : Pasangan Gay Thailand Pecah Rekod Dunia Comolot Paling Lama (6 Gambar)

Posted: 01 May 2012 03:15 AM PDT

Rekod comolot paling lama di dunia kini dipegang pasangan gay Nontawat Jaroegenasornsin (31) dan Thanakorn Sittiamthong (28) yang berasal dari Thailand. Pasangan gay ini berjaya bercium selama 50 jam 25 minit dan 1 saat. Rekod baru ini ialah pembaharuan selama 4 jam dari rekod lama yang dicipta tahun lalu yang juga milik pasangan dari Thailand. Pertandingan ini dianjurkan oleh Ripley's Believe It Or Not. Pasangan gay ini telah membawa pulang hadiah berupa cincin berlian berharga $6500, wang tunai serta baucer hotel 5 bintang di Thailand. GROSS!!!!! 

Pemenang dan pemegang rekod dunia terbaru
Ciuman yang penuh kusyuk
geli siot..
Bekas pemegang rekod Akechai dan isterinya Laksana hanya mampu berciuam selam 49 jam.
Sempat minum air
Pihak penganjur terpaksa cover pasangan ini dengan langsir ketika toilet break
Non Wittayanuch dan pasangannya, Tanasuk Ariyadej

p/s : Pasangan gay jugak yang menang.. WTF..

Sumber : Here

Info : Evolusi Kamera Dari Dahulu hingga Sekarang (Infographic)

Posted: 01 May 2012 02:53 AM PDT

Jom kita tengok infographic kat bawah ni mengenai evolusi kamera dari zaman dahulu hinggalah ke sekaran..Semakin hari semakin canggih.. Tak tau la masa depan macam mane pulak.. Layan~


Sumber : Here

OMG : Apabila Ikan Lemas Akibat Kekurangan Oksigen (6 Gambar)

Posted: 01 May 2012 02:37 AM PDT

Pernah dengar ikan lemas sebab kurang oksigen? Bunyi macam tak logik.. Tapi memang ada beb.. kata para saintis punca terjadi macam ni adalah kerana kurang oksigen dalam air dan mengakibatkan ikan lemas..lokasi di Power Redondo Beach, Los Angeles.


Sumber : Here




Info : Inilah Cara Mangkuk Tandas Diuji Sebelum Dijual (6 Gambar)

Posted: 30 Apr 2012 08:50 PM PDT

Jom kita tengok gambar macam mana mangkuk tandas diuji untuk mengetahui keberkesanannya dalam mengepam najis sebelum dipasarkan. Jom layan gambar kat bawah ni..


p/s : Geli la pulak tengok sosej tuh.. macam taik real.. haha..

Sumber : here




Cool : "Cheater's Digest", Buku Panduan Untuk Menipu Dalam Peperiksaan (8 Gambar)

Posted: 30 Apr 2012 08:34 PM PDT

Buku ni amat sesuai untuk students.. Banyak tips yang berguna untuk digunakan dalam peperiksaan.. Hehe.. Layan~~


















 Sumber : Here



Cool : Close-Up Muka Peninju Kena Tumbukan K.O (4 Gambar)

Posted: 30 Apr 2012 07:54 PM PDT

Peninju  bernama Tony Pietrantonio telah ditumbuk dengan padu dan K.O pada saat ke 31 di pusingan ketiga. Tumbukan padu itu telah dilepaskan oleh peninju dari U.S, Lavarn Harvell dan saat-saat tumbukan padu itu telah dirakam. Jom kita saksikan..


p/s : Pergh.. lunyai beb muka dia..

Sumber : Here


WTF : Sun Bathing Asian Level - Hanya Di China (3 Gambar)

Posted: 30 Apr 2012 07:21 PM PDT

Sun Bathing Asian Level - Hanya Di China
Memang berbakat dan penuh konfiden..langsung tak takut jatuh pun..:-))

Lawak : Siapa Ketua Rumah Ini Sekarang? #LikeABoss (Gambar)

Posted: 30 Apr 2012 07:14 PM PDT

Siapa Ketua Rumah Ini Sekarang? #LikeABoss


Serius : [Video] Massage Model, Siapa Tak Ingin Kerja Ini?

Posted: 30 Apr 2012 07:09 PM PDT

Massage Model, Siapa Tak Ingin Kerja Ini?
Ada lelaki yang tak nak kena ini?


Sadis : Semua Kisah Anjing Yang Setia Dengan Tuannya Sehingga Mati (8 Gambar)

Posted: 30 Apr 2012 07:03 PM PDT

Semua Kisah Anjing Yang Setia Dengan Tuannya Sehingga Mati..
Cerita anjing ini sangat menyentuh hati. Walaupun mereka hanya binatang tetapi tetap mempunyai perasaan. Tidak seperti sesetengah manusia yang langsung tidak berperikemanusiaan. 


Cute : [Video] Anjing Menjaga Basikal Tuannya, Kemudian Tunggang Bersama

Posted: 30 Apr 2012 06:51 PM PDT

Anjing Menjaga Basikal Tuannya, Kemudian Tunggang Bersama
Seekor Golden Retriever di China kini menjadi sensasi di negara tersebut kerana kebolehannya mengawasi basikal milik tuannya. Anjing ini diberi nama Li Li yang berasal dari Nanning juga mampu menunggang basikal bersama tuannya. Dia akan menyalak sekali untuk menandakan yang dia dah bersedia dan baru tuannya mengayuh basikal.




{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment