Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Aku Stress Giler

Posted by Budak Nakal on Saturday, September 1, 2012

Aku Stress Giler


WTF : Perang Bikini, Basah & Liar Di Ampang (Gambar)

Posted: 01 Sep 2012 04:53 AM PDT

Mungkin ada yang korang dah tau pasal ni kan? takpa..aku share kepada yang belum tahu.. malas nak cakap banyak.. korang komen je kat bawah..


Mamat hitam pun join gak.. amek ko..


p/s : No komen.. 

Sumber : Here

Cool : "Kabutom RX-03", Robot Kumbang Tanduk Ciptaan Jurutera Jepun (5 Gambar)

Posted: 01 Sep 2012 04:07 AM PDT


Robot berbentuk kumbang tanduk ini telah dicipta oleh seorang saintis Jepun, Hitoshi Takahashi. Robot ini dikekanil sebagai KABUTOM RX-03 yang mempunyai panjang 17 meter dan seberat 17 tan. robot ini memiliki 6 kaki dan boleh mengeluarkan asap melalui hidungnya.


p/s : Pergh...cool gler!! 

Sumber : Here

Cool : "G-Cans", Projek Bawah Tanah Terbesar Di Dunia (6 Gambar)

Posted: 01 Sep 2012 03:08 AM PDT


Tokyo, dengan populasi 12.4 juta penduduk, adalah salah satu bandaraya terbesar di dunia dan masih terus berkembang. Namun dengan jumlah hujan tahunan yang tinggi dan sering dilanda angin taufan yang dapat menyeban bandaraya itu ditenggelami air, satu penyelesaian harus dicari - iaitu dengan melaksanakan projek G-Cans.

Pada tahun 1992, sebuah rancangan yang disebut Projek G-Cans atau Metropolitan Kawasan Luar Underground Channel Discharge (sistem drainage) dipersetujui dan kerja-kerja pembinaan dimulakan. Projek G-Cans selesai pada tahun 2004.

Untuk menyerap air hujan, kompleks tersebut dilengkapi dengan 59 turbopump. total kapasiti dari 14 ribu tenaga kuda, dapat berlari lebih cepat dari 200 ton atas air per detik.
Tampaknya ini jelas mungkin dirancang untuk banjir paling dahsyat. Namun, di daerah ini dalam hujan yang puratanya sebanyak 200 milimeter sebulan, dan kadang-kadang 
sehingga 400 milimeter marjin kemudahan keselamatan ditempatkan adalah besar.

Mereka harus mempertimbangkan satu set penyimpanan bawah tanah yang sangat besar untuk ribuan ton air hujan yang tinggi.

Sejak pembukaannya, G-Cans telah mencegah banjir dari memasuki kota metropolis, tetapi "sayangnya" tidak dapat mencegah ramai orang, termasuk selebriti dan pembuat film dari tempat banjir.

Hal ini kerana projek G-Cans ini juga dimaksudkan untuk menjadi daya tarikan pelancongan, dan dapat dikunjungi secara percuma dua kali sehari, dari Selasa sehingga Jumaat. 


p/s : Tak heran dengan Jepun ni..mmg sgt advanced.. 

Sumber : Here

Hebat : China Cipta Kereta Yang Boleh Dipandu Dengan Remote Control (2 Gambar)

Posted: 01 Sep 2012 03:02 AM PDT


BYD Auto telah mengeluarkan satu model baru sedan F3, salah satu kompak terlaris di China.Sedan itu diberi nama F3 Su Rui, dengan harga bermula dari RMB 65900 (RM32, 300) untuk kuasa asas 109 hp dengan varian 1.5 liter.

Tetapi yang paling menarik pada model ini ialah ciri Remote Driving - yang mana kereta boleh dipandu hanya dengan remote control tanpa memerlukan pemandu berada di dalam kereta.

Ciri ini membolehkan kereta dipandu sehingga 10 meter jauhnya, membolehkan perkara-perkara seperti meletak kereta di tempat parkir yang sempit dan membolehkan kereta bergerak ke depan pintu untuk menjemput anda ketika hari hujan.

Kelajuan tertinggi terhad kepada hanya 2 km / h dalam mod kawalan jauh.Dengan harga di bawah 100,000 RMB (RM49, 000) anda juga mendapat ciri-ciri seperti berikut:
  • six-speed dual-clutch gearbox
  • 154 hp turbocharged 1.5 litre direct-injected powerplant (allowing a century sprint time of under nine seconds)
  • digital dashboard with trip computer, a comprehensive infotainment system with 4.3-inch LCD screen (including internet and GPS)
  • tyre pressure monitoring system,
  • ABS, traction control 
  • 4 years warranty
Saksikan video di bawah bagaimana konsep remote driving ini berfungsi:p/s : Canggih siot.. 

Sumber : Here

OMG : Remaja 15 Tahun Ditangkap Rakam Aksi Seks Sendiri Di Singapura (Gambar)

Posted: 01 Sep 2012 02:35 AM PDT


SINGAPURA – Seorang pelajar berusia 15 tahun dihadapkan ke mahkamah kerana merakam dirinya sendiri mengadakan hubungan seks dengan rakan sekolah berusia 13 tahun dan memuat naik klip itu di internet. Remaja dan pasangannya tidak dinamakan.

Mahkamah diberitahu, remaja itu, kini berusia 17 tahun, bertemu pelajar perempuan itu ketika aktiviti sofbal pada Januari 2009. Mereka kemudian mengadakan hubungan seks tiga bulan selepas itu dan pada Februari 2010, dia memujuk remaja perempuan itu mengadakan hubungan seks oral.

Remaja lelaki itu meminta mengadakan hubungan seks oral beberapa kali dan merekod satu sesi tanpa pengetahuan remaja perempuan itu dan menyimpan klip itu dalam fail bertanda "B****".

Remaja itu kemudian memuat naik klip itu di internet dengan tajuk "Singapore teen b****". Dia turut mendedahkan nama dan nombor telefon pelajar perempuan itu pada klip video itu.

Pada Julai 2010, dia mengugut memuat naik video di internet sekiranya pelajar perempuan itu enggan melakukan seks oral terhadapnya. Tanpa mengetahui yang video itu telah dimuat naik, pelajar perempuan itu bersetuju melakukan seks oral.

Keadaan bertambah buruk apabila remaja perempuan itu mula menerima panggilan telefon meminta dia melakukan seks oral daripada orang tidak dikenali.

Pelajar perempuan itu bersemuka dengan teman lelakinya tetapi dia menafikan memuat naik video itu. Mereka memutuskan hubungan tetapi bertemu kembali pada Disember 2010 di mana pelajar lelaki itu memujuknya melakukan hubungan seks sekali lagi. Mangsa kemudian memberitahu gurunya dan laporan polis dibuat.

Remaja lelaki itu mengaku bersalah atas 21 tuduhan kerana mengadakan hubungan seks dengan gadis di bawah umur, menghina kehormatannya, mengugut dan menyimpan klip video serta mencuri tiga buah basikal.

p/s : bodoh diri sendiri..
Sumber : Here

WTF : Rupa Gadis Apabila Overdos Silikon Part 1 (12 Gambar)

Posted: 31 Aug 2012 04:13 PM PDT

Rupa Gadis Apabila Overdos Silikon Part 1
Ramai gadis ini mengubah rupa mereka menjadi lebih cantik menggunakan silikon tetapi tidakkah mereka tahu kesan negatif silikon tersebut? Kalau ya pun, kenapa masih nak gunakan?

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment