Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Aku Stress Giler

Posted by Budak Nakal on Monday, March 5, 2012

Aku Stress Giler


WTF : Kenderaan Awam Menjadi Tempat Aktiviti Kurang Senonoh di Singapura (4 Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 07:28 AM PST

Kenderaan Awam Menjadi Tempat Aktiviti Kurang Senonoh di Singapura.
Cuba tengok sendiri dan ini bukan kali pertama tetapi dah beratus-ratus kali. Mereka berpelukan dan tangan lelaki menyentuh bahagian yang tidak sepetutnya. 



 via : stomp.com.sg

Cun : Anda Percaya Umur Pelakon Itali, Rita Rusic Berusia 52 Tahun? (12 Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 07:26 AM PST

Rita Rusic seorang pelakon dan model Itali kelihatan begitu menawan pada usia 52 tahun. Melalui rupa bentuk tubuh dia, memang sukar nak percaya yang dia ini adalah sebegitu tua.Kalau tak dibagitahu, memang admin juga tertipu. 



 via : acidcow.net

WTF : Cara Membuat Sayur Salad Palsu Di Jepun (8 Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 07:24 AM PST

Cara Membuat Sayur Salad Palsu Di Jepun
Mari lihat sendiri pembuatan sayur salad ini yang palsu dari Jepun. 





Cool : [Video] Parodi MV 2NE1 'I am the Best' Oleh ST.319 dari Vietnam

Posted: 05 Mar 2012 07:21 AM PST

Parodi MV 2NE1 'I am the Best' Oleh ST.319 dari Vietnam
Mari bandingkan MV dari St.319 dan juga dari 2NE1 sendiri untuk lagu 'I am the Best'



Video St.319 :


Video original dari 2NE1 :

Serius : Budak Orang Amerika VS Budak Orang Asia (2 Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 07:18 AM PST

Budak Orang Amerika VS Budak Orang Asia
Apa komen anda?




OMG : [Video] Majlis Perkahwinan Paling #Fail Bagi Pengantin Wanita

Posted: 05 Mar 2012 07:16 AM PST

 Majlis Perkahwinan Paling #Fail Bagi Pengantin Wanita
Cuba tengok apa yang berlaku kepada pengantin wanita ini. Adakah ini salah gaun atau memang dia yang malang?




Serius : Apakah Bahagian Dari UFO Terhempas Di Brazil? (5 Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 04:52 AM PST

Apakah Bahagian Dari UFO Terhempas Di Brazil?
Satu bahagian besi pelik terhempas di Brazil dan menjadi tanda tanya orang ramai mengenainya. Orang bertanya samada ini dari UFO. 

Review : "Zenith Divas" - HandMade Heels & Shoes Malaysia Yang Superb

Posted: 05 Mar 2012 04:27 AM PST


Kali ni nak review pasal satu website yang menjual barangan wanita seperti heels, kasut, clutch, dan aksesori lain bagi kaum wanita. Pompuan komfem minat punye lah.. Website ini ialah. 




Jom baca intro pasal website ni.. 

Introducing our very own brand name 'Zenith Divas'. Our Heels and Shoes collections are handmade in Malaysia. We come up with our very own designs of heels and shoes with an ethnic fusion touch. 

We also give you the opportunity to customize your heels and shoes with us, where the heels would be designed according to your feet measurements for extra comfort. You can select your preferred height and colour. Your prefect option to design your very own wedding heels and shoes

Going Green is what we strongly believe in!  You can now revamp your wardrobe with our Patch and Lace collections. Be the trend setter and have the chance to re-design your old outfit (Ie: tudung, baju kurung, dress, tops, saree) into a brand new-look. A cheaper alternative to beading work.

For the final 'Diva' touch, your outfit would never be complete without our Clutches, Hairbands and Fusion Jewellery collections!

 'Zenith Divas'  collections are distributed on a wholesale basis to online and offline boutiques globally.

Kasut & Heels yang dijual dalam website ni memang cantik beb.. Paling penting, BOLEH CUSTOMIZE mengikut saiz kaki korang. Best tak?? Jadi, tak perlu risau lagi kalau heels cantik, tapi tak cun dengan saiz kaki. Dont worry girls..

Antara barangan lain yang dijual ialah , 
heels-shoes , lace-patch-tassel , clutch , accessories , sarees , tudung ,  abaya , shawl , inner . brooch

Macam-macam ada beb.. Semuanya cantik dan terkini. yelakan, wanita sekarang ni memang mementingkan barangan yang up to date dan mengikut peredaran zaman. So, kat website ni ada banyak pilihan.. Tak caye, korang tengok la sendiri..

Jom tengok contoh gambar-gambar barangan yang dijual berserta harga yang berpatutan..

1. Heels 

2. Clutch

3. Heels & Clutch Combo



4 . Lace Patch Tassel



Ni lah diantara barang yang dijual.. Ada BANYAK lagi.. Korang kene pergi tengok sendiri dekat website, 


Zenith Divas ni bukan sebarang tau... Dan banyak masuk TV, Newspaper, Radio, dan yang terbaru, dalam Blog ASG.. Hehe.. Jom tengok betapa popularnya Zenith Divas ni.. 

Kita layan video tentang Zenith Divas ni dulu yer.. 


Antara pencapaian & populariti dia adalah.. 

At the Launch of 'GMBO' @ DoubleTree by Hilton
Astro Awani
Radio BFM
Berita Harian - 3rd Feb 2012

Ada banyak lagi sebenarnya, kalau nak tau, korang pegi la sendiri kat website Zenith Divas k.. 



WTF : Pelajar Dalam Pakaian Seragam Bermesra Di Tempat Awam Singapura (2 Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 04:25 AM PST

Pelajar Dalam Pakaian Seragam Bermesra Di Tempat Awam Singapura
Muda-muda dah mulai berkelakuan macam ini. C'mon man, can you just wait for few more years?
Walaupun ramai orang awam yang tengok mereka tetapi mereka langsung tidak mengendahkannya.


Serius : Rupa Pelakon Power Rangers Dulu VS Kini (6 Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 04:19 AM PST

Rupa Pelakon Power Rangers Dulu VS Kini
Ingat lagi pelakon Power Rangers yang menjadi kegilaan kanak-kanak pada zaman kita?
Cuba tengok rupa mereka pada masa kini. 





p/s : power rangers kuning tu dah meninggal yer.. 
 
via : acidcow.com

WTF : Budaya Bibir Itik Semakin Berleluasa Di Internet (12 Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 02:56 AM PST

Budaya Bibir Itik Semakin Berleluasa Di Internet.
Kita tengok dan jangan nak tiru sangat budaya macam ini ye.

Review : "ULike", Pertama Di Malaysia, Daftar Percuma & Peluang Menang Hadiah

Posted: 05 Mar 2012 02:40 AM PST



Siapa pernah dengar pasal website Ulike ni? Tak pernah? Ok, kali ni admin nak buat review sikit pasal Ulike ni. 

Apa benda Ulike.com ni?? 

Ulike.com.my adalah laman web untuk pengguna.
Laman web ini akan berkongsi maklumat, info terkini dan perkongsian ilmu mengenai pengguna dan barangan pengguna di Malaysia. Sekadar berkongsi apa yang terbaik dipasaran bersama ahli-ahli yang mendaftar mengenai barang-barang pengguna.
Apakah trend terkini. Produk kegilaan remaja contohnya. Mengetengahkan apakah produk-produk yang baik, produk yang berkualiti,yang tahan lama, produk-produk yang terlalu mahal, terlalu murah.
Ulike.com.my akan berkongsi tips membeli belah, pengurusan kewangan, bajet dan pelbagai bagi perkongsian dari kacamata pengguna kepada pengguna. Ahli Ulike boleh bertukar-tukar pendapat dan juga menyuarakan idea dan keluhan sebagai pengguna. 

Pergh.. macam best je Ulike ni.. Rasa macam nak join la.. Daftar percuma plak tu.. Tak rugi cuba kan?  Jom baca lagi.. 


Apa yang menarik tentang ULIKE ni?  

Ulike adalah percuma dan lebih hebat lagi memberi hadiah dan diskaun kepada ahli-ahli yang mendaftar dengan cabutan bertuah setiap bulan.
Ulike.com.my akan bekerjasama dengan pengeluar-pengeluar barangan pengguna untuk menyampaikan maklumat yang lebih tepat.
Mengupas maksud tersirat disebalik iklan-iklan atau promosi yang dilakukan oleh penjual. Memberikan penjelasan tentang produk dan servis yang dicadangkan kepada pengguna sebagai pembeli. Dengan ini pengguna lebih bijak memilih belian yang mana lebih baik dan bernilai untuk wang yang mereka keluarkan. Dengan usaha ini, pasaran pengguna (pembeli dan penjual) akan menjadi lebih matang dan secara tidak langsung menjadi pemangkin kepada ekonomi Malaysia.

Diharap dengan sokongan anda dan pengguna di Malaysia. Idea Ulike.com.my dapat mencapai matlamatnya dan bersama dikembangkan ke peringkat yang lebih tinggi. Memberi situasi menang-menang kepada pengguna dan peniaga. InsyaAllah.
 
Ipad? Iphone? Macbook? Meleleh air liur beb.. Memang kene join ni.. Mana la tau rezeki murah kan? Kalau tak cuba, memang kompem la tak dapat.. Hehe

Lepas daftar nak buat apa?  

Lepas daftar, korang promote la Ulike ni dekat member2..  Senang jer.. Ada lagi yang best tak? Ade.. Baca kat bawah ni.. 

Anda berpeluang untuk menerima hadiah yang lumayan dengan tiada modal. Pendaftaran adalah percuma.
Kami menyediakan sistem website yang beroperasi 24 JAM, dan membolehkan anda menaja rakaniaga baru setiap masa dan selamat.
Setiap ahli yang mendaftar diberikan laman web PERCUMA untuk membantu anda mempromosikan laman web ULike.com.my kepada umum.
Dengan laman web percuma daripada ULike.com.my, anda berpeluang mendapatkan downline dengan mudah dan dibantu oleh upline dan admin ULike.com.my sendiri. 

follow dekat twitter..
 
 Menarik tak? Rugi kalau tak cuba beb.. Yang penting, free.. Manala tau dapat Ipad.. Sapa nak bagi free? So, join je la..cuba nasib.. 


Kilik dekat link ni kalau berminat yer - ULIKE 

 

Serius : Gambar Ini Akan Buat Anda Peluk Ibu Anda Sekarang (Gambar)

Posted: 05 Mar 2012 02:12 AM PST

Gambar Ini Akan Buat Anda Peluk Ibu Anda Sekarang
Walaupun bukan semua di dunia ini mempunyai kasih sayang terhadap ibu bapa mereka tetapi satu gambar ini telah menerangkan segalanya. 


Review : Cyza Sector - Blog Terbaik Mengenai Tips & Review

Posted: 05 Mar 2012 02:12 AM PST



Untuk review blog kali ni, admin nak share mengenai satu blog best yang dikenali sebagai Cyza Sector . Blog ni merupakan sebuah blog mengenai TIPS, GADGET, TEKNOLOGI, REVIEW, ONLINE JOURNAL & macam-macam lagi. 

Admin memang tertarik dengan konsep blog ni yang jarang kita jumpa sekarang. Pertamanya, blog ni adalah dalam ENGLISH. So, sangat bagus kalau nak baca. Dapat improve English language beb. 

Semalaman admin baca blog ni, Banyak tips-tips menarik yang dikongsi oleh admin blog ni. Antaranya ialah, 

6 Foods That I Consumed Daily To Maintain My Health

5 Simple Ways To Increase Your Productivity

Get $50 For Your First Survey!

7 Methods to Choose to be Rich

Apa yang membuatkan blog ni unik, bagi admin la. kebnyakan review atau tips yang dikongsi oleh admin blog Cyza Sector ni ditulis sendiri dengan ayat dia sendiri.  Siap bagi ulasan detail tu bagi setiap info yang dia share. Kira blog ni lebih personal tapi at the same time, sharing knowledge. Memang bermanfaat beb. 

Korang dah selalu sangat baca blog info macam blog akustressgiler kan? So, why not bukak blog ni pulak. Banyak tips-tips menarik yang blog ASG tak pernah terfikir nak share before ni. 

Sila "Like" Facebook Page Ni yer..

Kalau korang ni seorang yang avid reader, korang mesti minat baca benda-benda yang di share dalam blog ni. Sharing knowledge dengan gaya personal. Terbaik beb.. Bukan senang nak maintain blog macam ni. 

Ni pulak sedikit intro mengenai pemilik blog ni.. 

"I'm a normal guy (engineer, student, researcher, scientist, internet entrepreneur, blogger, father, husband) who blogs about Tech, Gadgets, Web, Blogs, How to, Make Money, Free Review, Online Journey, Me… "

Blog ni bukan semata-mata tips je tau, pasal gadget pun ada. aku tau korang mesti minat punya info pasal gadget terbaru kat pasaran. So, korang boleh lah baca review personal di blog Cyza Sector ni yer . 

 Paling best, ada tips pasal nak buat duit Online!! Apa lagi tunggu beb.. bab-bab duit ni memang korang laju punye la.. Baca dekat sini yer.. - Make Money Online

So, apa tunggu lagi, boleh la melawat blog ni sekarang.. klik je kat sini.. - Cyza Sector 

Sapa ada handset canggih tu boleh scan yer..

Serius : [Video] Karma is a Biatch! - Akibat Cakap Sebarangan Dalam Internet

Posted: 04 Mar 2012 11:35 PM PST

Karma is a Biatch! - Akibat Cakap Sebarangan Dalam Internet
Jangan tiru ye..



OMG : Gambar Terbaru Vanessa Hudgens Dalam Twitter (Gambar)

Posted: 04 Mar 2012 10:50 PM PST

Gambar Terbaru Vanessa Hudgens Dalam Twitter
Apa yang pelik?


Genius : [Video] Prank Lif Yang #Epic Dan Mantap

Posted: 04 Mar 2012 10:43 PM PST

 Prank Lif Yang #Epic Dan Mantap
Apa akan anda buat kalau anda terkena prank ini. :-P


{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment