Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Aku Stress Giler

Posted by Budak Nakal on Monday, March 19, 2012

Aku Stress Giler


WTF : Wanita Ini Minum Dan Mandi Dengan Air Kencing Sendiri (5 Gambar)

Posted: 19 Mar 2012 06:37 AM PDT


WTF?? Memang betul ni.. Carrie, 53 tahun merupakan seorang penghidap kanser. Semenjak mengetahui dirinya menghidap kanser, beliau sering melakukan perkara pelik. Yang paling menjijikkan ialah beliau suka minum air kencing sendiri serta mandi menggunakan kencingnya itu. Wanita ini telah mengamalkan minum air kencing sejak 4 tahun lalu dan meminum 5 gelas air kencing sehari!!

Selain itu, beliau juga menggunakan air kencing untuk memberus gigi dan mencuci mata!! Yucks!!

p/s : Aku rasa dia ni boleh ganti Bear Grylls. Tuka tajuk jadi Woman VS Wild. Bear Grylls pun dah kene pecat. Sesuai sangat.. Hahaha

Sumber : Here


Sejarah : Koleksi Bahan Bacaan Generasi Lahir Tahun 80-an (4 Gambar)

Posted: 19 Mar 2012 06:24 AM PDT

Bagi budak-budak yang lahir tahun 80-an mesti familiar dengtan komik-komik dalam gambar kat bawah ni. Mungkin ada segelintir yang lahir tahun 90-an pun baca. Tapi tak banyak la. Komik-komik ni merupakan antara legend yang hampir 90% budak-budak 80-an baca.. Memang terbaik..

1. Komik Hong Kong


Ada lagi beb.. Wira Tunggal, Dewataraya dan banyak lagi.. Setiap minggu beli beb.. 

2. Komik & majalah tempatan


3 . Komik Jepun!! Doraemon nombor 1 kot.. Hehe


4. Novel tempatan.. Versi baca kat sekolah..


p/s : Rindu zaman dulu beb.. Ada lagi kot segelintir yang still baca komik-komik ni.. Sekarang budak-budak baca apa? Baca status orang kat facebook n baca blog ASG..Hehe

Sumber : Here

Pelik : Tupai Berwarna Ungu Ditemui Di Pennsylvania (4 Gambar)

Posted: 19 Mar 2012 05:13 AM PDT


Tupai ini dijumpai oleh sepasang suami isteri di Pennsylvania.Mulanya isteri pasangan tersebut melihat seekor tupai berwarna ungu bermain-main dihalaman belakang rumahnya.Dia menceritakan kepada suaminya tetapi suaminya tidak mempercayai ada tupai seperti itu.Jadi dia memasang perangkap haiwan untuk menangkap tupai tersebut.

Dia berjaya memerangkap tupai itu lalu menunjukkan kepada jiran-jirannya. Semua jiran berasa terkejut melihat tupai itu.Bagaimana tupai itu berwarna ungu tidaklah diketahui dan ianya masih menjadi misteri
p/s : Budak mana la yang spray tupai ni.. Hehe..

Sumber : Here


Cool : 'The William', Dapur Masak Paling Canggih (4 Gambar)

Posted: 19 Mar 2012 05:00 AM PDT


'The William' merupakan satu evolusi dalam peralatan dapur masak moden - menggunakan seluruh kawasan di permukaan atas dapur. Apabila periuk dan kuali diletakkan di atas permukaan nya, ia secara automatik akan dikesan oleh satu program yang dikenali sebagai Honeycombs yang kemudiannya akan menghasilkan satu tanda unik yang dipanaskan oleh papan kawalan yang menyerupai skrin sentuh. Setiap kawasan unik tersebut akan ditakrifkan sebagai kawasan yang aktif untuk memasak dan memastikan pengaliran haba untuk proses memasak diagihkan dengan sempurna.

Setiap tanda unik untuk memasak yang baru akan ditanda menggunakan nombor dan dipaparkan  secara visual dalam 2 bahagian Panel Kawalan iaitu Visualiser dan Pengawal Haba. Ini membolehkan pengguna berinteraksi dan mengawal setiap tanda unik tersebut dan mengakses maklumat khusus seperti suhu, masa, dan berat. Pengguna juga mempunyai pilihan untuk menetapkan fungsi Auto semasa memasak. Sudah tentu, 'The William' juga dilengkapi dengan jam, timer, dan paparan tarikh dan masa yang menarik seperti yang diharapkan oleh setiap pengguna pada dapur memasak mereka..

p/s : Beli satu kat bini.. Tak payah makan kat luar dah.. Hehe

Sumber : Here

Kesian : [Video] Penunggang Motosikal Dilanggar Lari

Posted: 19 Mar 2012 03:35 AM PDT


Kesian kot dengan penunggang motosikal tu. Pemandu kereta Toyota Yaris tu memang jahanam la. Dah la langgar lampu merah, dahtu bukannya nak tolong.. Lari macam tu jer. Memang bahaya la bawak motosikal.


Sumber : Here
Serius : Fesyen Artis K-Pop Terlampau Singkat Semasa Anugerah Musim Sejuk (12 Gambar)

Posted: 19 Mar 2012 01:42 AM PDT

Fesyen Artis K-Pop Terlampau Singkat Semasa Anugerah Musim Sejuk
Walaupun sejuk, diorang selamber je pakai singkat macam tu. Nak nampak seksi dan cantik punya pasal..Lawak : Kau Jangan Kacau Dia Lagi!!

Posted: 19 Mar 2012 01:39 AM PDT


p/s : Ambik ko.. LOL!!

Sumber : Here

OMG : [Video] Tarian Afrika Yang Sangat Menakjubkan - "Butt Dancing"

Posted: 19 Mar 2012 01:26 AM PDT

Tarian Afrika Yang Sangat Menakjubkan - "Butt Dancing"
Walaupun ini tarian bontot, tetapi rasanya takde orang yang dapat lawan orang Afrika dalam tarian ini. Bukan senang beb.


p/s : Dia ni sebenarnya LELAKI. LOL..

WTF : Bermadu Kasih Di Hadapan Makcik Di McDonald (6 Gambar)

Posted: 19 Mar 2012 01:17 AM PDT

Remaja sekarang memang semakin rosak. Kalau pasa masalah sosial tu tak payah cerita la. Now pulak ada yang selamber rock je buat benda tak elok depan orang ramai. Dalam McD pun ada. Depan makcik yang tengah syok makan burger. Kesian makcik tu tercekik Big Mac. Ish3..p/s : Memang takde moral.. Ish3.. Sapa paham subtitle cina tu bleh tolong translate yer

Sumber : HereSerius : Apabila Tiga Lori Bergabung Menjadi "LoriFormers" (2 Gambar)

Posted: 18 Mar 2012 09:33 PM PDT

 Apabila Tiga Lori Bergabung Menjadi "LoriFormers"
Seorang pemandu di China telah membeli tiga buah lori tetapi dia tidak mempunyai orang untuk membantunya membawa lori tersebut. Jadi dia telah memikirkan satu idea yang kreatif tetapi salah di sisi undang-undang. 

WTF : Gadis Dengan Seluar Yang Ingin Menarik Perhatian Anda (10 Gambar)

Posted: 18 Mar 2012 09:20 PM PDT

Gadis Dengan Seluar Ini Cuma Nak Ambil Perhatian Anda.
WTF?
Kreatif : Lukisan Dihasilkan Daripada Debu Dari Vakum (12 Gambar)

Posted: 18 Mar 2012 09:11 PM PDT

Allison Cortson, seorang pelukis yang kreatif telah menghasilkan lukisan menggunakan hanya debu yagn terkumpul dari vakum. Semua debu ini dikumpul dari rumahnya sendiri.

 via : asiantown

Cool : [Video] Potongan Rambut Mantap Versi Micheal Jordan

Posted: 18 Mar 2012 08:12 PM PDT

Potongan Rambut Mantap Versi Micheal Jordan

{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment