Powered by Jasper Roberts - Blog

Popular Posts

Aku Stress Giler

Posted by Budak Nakal on Thursday, August 16, 2012

Aku Stress Giler


WTF : Budak Ni Memang Kurang Ajar (Gambar)

Posted: 16 Aug 2012 02:07 AM PDT

Berikut adalah "print screen" dari laman Youtube berkaitan seorang yang sangat kurang ajar terhadap Islam, kalau kutuk Bangsa Melayu sahaja, tidak mengapa lagi, tapi sampai berani kutuk agama Islam, itu sudah melampau.


Sumber : here

WTF : Sanggup Sewa Bilik Untuk Lakukan Seks Songsang (Gambar)

Posted: 15 Aug 2012 10:46 PM PDT


PANTAI SURA (DUNGUN) – Menjijikkan! Itu gambaran yang boleh diberikan buat dua remaja lelaki yang bernafsu songsang apabila sanggup menodai kesucian bulan Ramadan dengan menyewa bilik penginapan bagi melakukan hubungan sejenis.

Perbuatan tidak bermoral dua remaja lelaki termasuk seorang daripadanya penuntut institut pengajian tinggi awam (IPTA) ini, terbongkar hasil serbuan sepasukan polis Bahagian Siasatan Jenayah Narkotik Daerah di sebuah tempat penginapan dekat sini, kira-kira jam 2.00 petang semalam.

Serbuan tersebut dilakukan setelah maklumat diterima mengatakan salah seorang suspek yang berasal dari Berek Kastam, Dungun itu dipercayai terlibat dengan penyalahgunaan dadah.

Ketika serbuan di lakukan, dua remaja lelaki itu difahamkan berada dalam keadaan bogel, berpelukan antara satu sama lain atas katil dalam sebuah bilik yang disewa dengan kadar RM60 semalaman itu.

Salah seorang suspek, pelajar semester enam jurusan perhotelan itu ketika ditemui, turut mengaku tidak berpuasa dan datang ke situ bersama rakan lelaki berusia 29 tahun itu untuk melakukan adegan asmara.

Hasil serbuan berkenaan, sehelai coli hitam dipercayai milik pelajar IPTA yang berasal dari Sungai Buaya itu turut dirampas polis.

Kedua-duanya dibawa ke Ibu Pejabat Polis Daerah untuk siasatan lanjut sebelum diarahkan menjalani ujian saringan air kencing untuk mengesahkan pembabitan mereka dengan penyalahgunaan dadah. – SinarHarian

p/s : Apa nak jadi la... 

Sumber : here

Serius : Bayar RM37 Untuk Lihat Kapal Terbalik (4 Gambar)

Posted: 15 Aug 2012 09:48 PM PDT


Para pelancong yang berkunjung ke bekas pelabuhan nelayan di Santo Stefano di sini ditawarkan pengalaman baharu walaupun ia sedikit menggerunkan.

Dengan bayaran serendah AS$12 (RM37), para pengunjung boleh melihat dengan lebih dekat bangkai kapal persiaran mewah Costa Concordia seberat 114,500 tan yang terbalik di kawasan cetek di Pulau Giglio pada 13 Januari lalu. Dalam kejadian itu, 32 orang penumpang terbunuh.

"Pulau itu kini menjadi tumpuan bukan kerana keindahan tempatnya tetapi kerana tragedi menjadi lebih menarik berbanding tempat-tempat yang indah," kata seorang pelajar, yang dikenali sebagai Daniela, 23.

Para pelancong akan dibawa berdekatan dengan kapal Costa Concordia yang membawa seramai 4,000 penumpang ketika ia terbalik.

"Amat mengecewakan apabila melihat kapal itu terdampar, tetapi kehidupan di pulau ini perlu diteruskan dan ia menjadi sebab kenapa kami mahu menghabiskan percutian di sini," kata seorang penumpang lain, Lucia.

Datuk Bandar Giglio, Sergio Ortelli, menyatakan terdapat peningkatan pelancong ke pulau ini kerana mereka mahu merakamkan gambar kapal tersebut.

Kapal itu terbalik selepas ia terlanggar batu karang dan belayar terlalu dekat dengan pulau tersebut pada kelajuan yang tinggi.




p/s : Best jugak tengok kapal terbalik.. hehe

Sumber : Here


WTF : Pertunjukkan Bikini Dalam Kapal Terbang Mendapat Kritikan (10 Gambar NSFW)

Posted: 15 Aug 2012 05:21 PM PDT

Pertunjukkan Bikini Dalam Kapal Terbang Mendapat Kritikan.
Isu ini menjadi semakin kritikal selepas ramai penumpang muat naik video persembahan mereka di internet. Ramai penumpang yang membawa anak kecil merasakan semua ini adalah kurang sesuai dan patut dihentikan tetapi penerbangan ini tetap meneruskan bagi menarik lebih ramai orang untuk menggunakannya.

Lawak : Reaksi Pelik Dan Lawak Atlit Sepanjang Olimpik London Part 2 (12 Gambar)

Posted: 15 Aug 2012 05:07 PM PDT

Reaksi Pelik Dan Lawak Atlit Sepanjang Olimpik London Part 2

Lawak : Reaksi Pelik Dan Lawak Atlit Sepanjang Olimpik London Part 1 (12 Gambar)

Posted: 15 Aug 2012 04:46 PM PDT

Reaksi Pelik Dan Lawak Atlit Sepanjang Olimpik London.
Untuk Menang, mereka sanggup lakukan apa sahaja..

Cool : Chris Brown Kena #OWNED Dalam Twitter (7 Gambar)

Posted: 15 Aug 2012 04:36 PM PDT

Chris Brown Kena #OWNED Dalam Twitter.
Memang patut dia kena kutuk orang..

 

Cool : [Video] Suara Gadis Pinoy Yang Merdu Dalam Shopping Mall

Posted: 15 Aug 2012 04:27 PM PDT

Suara Gadis Pinoy Yang Merdu Dalam Shopping Mall
Memang kalah artis-artis realiti yang cuma nak femes dengan publisiti je..


Serius : Kegunaan Nokia X2 Yang Menakjubkan Di Syria (Gambar)

Posted: 15 Aug 2012 04:14 PM PDT

Kegunaan Nokia X2 Yang Menakjubkan Di Syria.
Memang handphone nokia dulu sangat berguna sampai ada yang boleh membunuh anjing.


WTF :Hantu Payudara - Filem Mengenai Kehilangan Payudara

Posted: 15 Aug 2012 04:08 PM PDT

Hantu Payudara - Trailer Filem Yang #WTF.
Filem mengenai kehilangan payudara.


{ 0 comments... read them below or add one }

Post a Comment